logo-web14gif

Qui som

Cada dia hi ha més persones que s’inicien en l’atletisme, que practiquen qualsevol de les seves modalitats als diferents medis on es pot desenvolupar.
Per això, ens vàrem plantejar la possibilitat d’assolir un projecte comú, que pogués integrar a tothom, qualsevol que sigui la seva disciplina, el seu nivell o les seves il·lusions.
El Club Atlètic Calderí neix de la voluntat d’agrupar els amants de l’atletisme i l’excursionisme envers una identitat pròpia i diferenciada, oferint la nostra experiència, formació i passió als nostres socis.
Fruit d´aquesta idea, el maig de 2012 es constitueix en assemblea el Club Atlètic Calderí, format per una Junta Directiva de 7 membres i de 24 socis fundadors, com una entitat sense ànim de lucre amb la principal finalitat de la pràctica esportiva.
Actualment ja som més de 100 socis amb moltes ganes i il·lusió de tirar endavant aquest projecte.


Objectius

  • Difondre els valors de la pràctica de l’atletisme, perquè l’atletisme és una escola de vida que transmet valors, educa, socialitza i integra.
  • Participar i integrar-nos en la vida cultural i social del nostre municipi, perquè practicar esport amb els nostres veïns/es és també una forma de fer poble i fer país.
  • Estar oberts a qualsevol persona que vulgui practicar aquest esport, des de qui veu l’atletisme com una activitat de lleure i vol entrenar en bona companyia per mantenir-se en forma i fer alguna activitat física, fins aquell que vol començar a participar en competicions organitzades per les diferents Federacions Esportives.
  • Ser un Club solidari, amb les persones i amb les entitats, participant i col·laborant amb els diferents actes que es realitzin en el nostre poble, així com en les diferents curses que s’organitzen amb caràcter solidari o benèfic.
  • Ser un Club plural on totes les idees són escoltades i totes les propostes són sospesades.
  • Difondre l’esport entre els més petits i per aquest motiu, 6 socis de la entitat estan acreditats amb el títol d´Entrenador per Atletes de Promoció ( des de edat escolar fins a cadet ) atorgat per la Federació Catalana d´Atletisme realitzat al CAR Sant Cugat, per poder adreçar-nos a les escoles oferint activitats extra-escolars amb personal degudament qualificat.


Informació

Per a més informació o per fer-vos socis del Club podeu trobar-nos cada dimecres de 19:30 a 21:00 hores a L’Espai d’Entitats de Les Cases dels Mestres:

Pl. Catalunya cantonada Gregori Montserrat
Caldes de Montbui
web www.clubatleticcalderi.com