REGLAMENT I HORARIS CROS CLUB ATLÈTIC CALDERÍ 2022

 REGLAMENT  

 8 è CROS DEL CLUB ATLÈTIC CALDERÍ REGLAMENT 

 Article 1r . El Club Atlètic Calderí amb l'autorització de la Federació Catalana d'Atletisme i la col·laboració de l´Ajuntament de Caldes de Montbui, i del Consell Esportiu del Vallès Oriental , organitza el 8è Cros del Club Atlètic Calderí, que se celebrarà el diumenge 6 de març del 2022 a la zona esportiva de la Torre Marimon ( camp de futbol ) 


Article 2n . Els horaris i les distàncies s`especifiquen al full informatiu annex. 


Article 3r . Els/les atletes hauran de tenir la seva llicència federativa per a la temporada en curs. Els/les atletes que puntuïn a la lliga comarcal de cros hauran d´estar en possessió de la llicència corresponent de la Unió de Consells Esportius de Catalunya o bé de la Federació Catalana d´Atletisme.


 Article 4t. En les categories infantils  els atletes el dia de la cursa hauran de lliurar el formulari d'autorització (disponible a la pàgina d'inscripcions) per poder recollir el dorsal. 


Article 5è. Les inscripcions es podran fer a través de la web clubatleticcalderi.com fins a les 23h del dijous 3 de març del 2022. 

 Els Clubs podran fer les inscripcions dels seus atletes, omplin l'Excel disponible a la mateixa pàgina d'inscripcions i enviar-lo al mail cros@clubatleticcalderi.com avanç del dijous 3 de març del 2022. No es podran fer inscripcions el mateix dia de la cursa (excepte la cursa Open).


 Article 6è. Tindran medalla els/les 3 primers/es atletes de cada prova i els/les 3 primers/es atletes de la lliga comarcal del Vallès Oriental. 


Article 7è. Cada atleta només podrà participar en una sola prova. 


Article 8è. Les inscripcions a la prova Open, es podran fer a través de la web https://clubatleticcalderi.com/ fins  les 23h del dijous 3 de març del 2022. O el mateix dia del cros fins 30 minuts abans de cada prova (si en queden de disponibles) 


Article 9è.  En la prova Open obtindran trofeu els 3 primers classificats i 3 primeres classificades de la prova. 


Article 10è. Les reclamacions hauran de ser presentades per escrit al jutge-arbitre , i només s´acceptaran fins  30 minuts després d'oficialitzar-se la classificació. 


Article 11è. Tot allò no previst en aquest reglament, serà resolt d´acord amb el Reglament de la IAAF, i la Normativa de competicions de la Federació Catalana d´Atletisme. 


Article 12è. La prova no serà suspesa per causes meteorològiques, a no ser que per motius de seguretat, així ho dictaminin els jutges de la prova 


Article 13è. Els organitzadors no es fan responsables dels danys morals i materials que puguin patir els participants i espectadors del cros. 


Article 14è. La participació implica la sessió de la imatge per fer l´ús esportiu a la Web del Club. 


Article 15è. La inscripció en aquesta competició implica l´acceptació de tot el reglament.