El Club Atlètic Calderí col·labora amb el CRAE Puig d’Olena  

Puig d’Olena és un Centre Residencial d’Acció Educativa que acull infants i joves en situació de desemparament i que té com a finalitat oferir-los  un ambient d’afecte, comprensió i seguretat, procurant satisfer les seves necessitats de manera integral i vetllant pel seu desenvolupament satisfactori en tots els àmbits.


cursanenspng
Els infants de Puig d'Olena amb la Lita Rodríguez, sòcia del club i Educadora Social al CRAE

El CRAE ha desenvolupat un projecte educatiu aprofitant els jocs olímpics de Brasil, amb un centre d’interès envers l’esport de manera que cada setmana es treballava un valor i es feia a través d’un esport concret i d’un esportista català reconegut que el representés. En una sessió de vídeo es presentava el valor als infants, l’esportista hi donava un missatge envers aquest valor i es realitzaven jocs i activitats esportives durant tota la setmana amb la finalitat d’adquirir i consolidar els valors proposats.

La culminació del projecte era la participació en la cursa popular que organitza el nostre club CURSA DE LA FONT DEL DIMONI, en la seva categoria infantil. El CLUB ATLÈTIC CALDERI ha col·laborat en aquest projecte educatiu en què 12 nois i noies del Centre han participat activament i han gaudit enormement de l’experiència i molts d’ells han trobat en l’atletisme una manera de canalitzar les emocions adquirint valors i habilitats socials que els ajuden a desenvolupar-se i a créixer.

http://craemarededeudelroser-puigdolena.org/