4t CROS DEL CLUB ATLÈTIC CALDERÍ REGLAMENT


Article 1r El Club Atlètic Calderí amb la col·laboració de l´Ajuntament de Caldes de Montbui i del Consell Esportiu del Vallés Oriental , organitza a la onzena jornada de la lliga comarcal de cros el 4t Cros del Club Atlètic Calderí que es celebrarà el proper dissabte 25 de febrer de 2017 a la zona esportiva de la Torre Marimon ( camp de futbol ).
Article 2n . Els horaris i les distàncies s`especifiquen al full informatiu 

Article 3r . Hi poden participar tots/es els/les esportistes que estiguin correctament inscrits/es a cada una de les curses . Tant mateix els/les atletes que puntuïn a la lliga comarcal de cros hauran d´estar en possessió de la llicència corresponent de la Unió de Consells Esportius de Catalunya o bé de la Federació Catalana d´Atletisme 

Article 4t. Les inscripcions es podran fer a través dels clubs i escoles a la direcció electrònica : http://crosclubatleticcalderi.blogspot.com fins a les 20h del dijous 23 de febrer del 2017 o bé el mateix dia del cros fins a 30 minuts abans de cada prova . 

Article 5è. Tindran medalla els 3 primers/es atletes de cada prova . Tots/es els/les atletes que creuin la línia d´arribada rebran una bossa amb avituallament i obsequi. 

Article 6è. Cada atleta només podrà participar en una sola prova 

Article 7è Les inscripcions a la prova de la categoria Open , es podran fer fins a 30 minuts abans de la prova i seran gratuïtes per a tots els participants. 

Article 8è En la prova Open obtindran premi els 3 primers classificats i 3 primeres classificades de la prova. Article 9é Les reclamacions hauran de ser presentades per escrit al jutge-arbitre , i només s´acceptaran fins a 30 minuts després de oficialitzar-se la classificació.

Article 10è La prova ESPECIAL CROS està destinada a persones amb discapacitat intel·lectual. 

Article 11è La participació implica la cessió de la imatge per fer l´ús esportiu a la Web del Club. 

Article 12 è. Tot allò no previst en aquest reglament, serà resolt d´acord amb el Reglament de la IAAF, i la Normativa de competicions de la Federació Catalana d´Atletisme. 

Article 13è. Els organitzadors i el C.E.V.O , no es fan responsables dels danys morals i materials que puguin patir els participants i espectadors del cros. 

Article 14è. La inscripció en aquesta competició implica l´acceptació de tot el reglament