Comunicat des de l'organització de La Cursa de la Font del Dimoni 2020. 

Després de molts dies d'incertesa, l'organització ha decidit que finalment queda suspesa la 8a Cursa de la Font del Dimoni. Davant la situació que tots coneixem, la prova que s'havia de celebrar el diumenge 19 d'Abril queda suspesa i no es desplaçarà a cap altre data.

 S'estan desplaçant una gran quantitat d'esdeveniments, cosa que pot causar una futura saturació del calendari, per això, entenem que per respecte a altres proves que normalment ja es desenvolupen a la tardor decidim no buscar una data alternativa per a aquest any.

Les inscripcions realitzades seran totalment vàlides per a l'edició de l'any vinent, i permetrem el canvi de nom de les inscripcions que s'havien realitzat per a aquest any durant el període d'inscripció de l'any vinent. Als corredors que mantinguin la seva inscripció, l'organització els agrairà el gest amb un obsequi especial. 

En el cas de situacions particulars us podeu posar en contacte amb la direcció de la cursa fent servir el mateix que apareix al correu electrònic enviat. 

L'organització lamenta profundament els inconvenients que aquestes decisions puguin causar a tercers, però vol reiterar el seu compromís amb la salut de les persones i sobretot, la seva voluntat de seguir totes aquelles recomanacions que provinguin de les autoritats sanitàries.

Gràcies i fins a la propera edició.

CLUB ATLÈTIC CALDERÍ